top of page

Krijg inzicht in het gedrag van sitebezoekers met Web-Stat

Wanneer jouw Wix website online staat en je trots vrienden, familie en de online wereld hebt laten weten dat jouw site te bezoeken is, wil je natuurlijk ook weten hoe jouw website presteert.


Hoeveel bezoekers zijn er geweest, hoe lang hebben ze de site bekeken en op welke pagina’s zijn ze geweest? Hoe zijn ze op jouw website terecht gekomen en welke webbrowser gebruiken ze?


Web-Stat is een hele handige tool die je overzichtelijk en visueel mooi beeld geeft van het verkeer en de activiteiten op jouw website.


Meet Web-Stat De missie van Web-Stat is om statistieken te leveren die nauwkeurig en duidelijk zijn om door iedereen begrepen te worden, zelfs voor degenen die geen achtergrond hebben in data-analyse.


Ontvang en bekijk duidelijke en beknopte rapporten om op basis hiervan aanpassingen aan jouw website te doen en zo bezoekers nog beter te helpen en jij meer omzet kunt genereren. En dat allemaal geïntegreerd in jouw website en te bekijken in het Wix Dashboard.


Web-Stat is de enige analytische tool die geen gebruik maakt van cookies. Desondanks is het altijd aan te raden om een Privacy Statement op de website te plaatsen.

Wat kost dat? Met de gratis versie van Web-Stat kun je het verkeer volgen dat van buitenaf op jouw site terecht is gekomen. Met Web-Stat Premium volg je ook bezoekers binnen de website om te zien wat ze doen, naar welke pagina’s ze gaan, hoe lang ze op elke pagina blijven en waar en wanneer ze de site verlaten. Superhandige informatie zodat jij kunt zien of je een bepaalde pagina misschien moet aanpassen om daarna in Web-Stat weer te kunnen zien wat het resultaat is (hopelijk meer clicks, meer omzet of meer boekingen).


Standaard biedt Web-Stat een proefperiode van 30 dagen aan. Wanneer je het GRATIS e-book 7 Onmisbare tools voor jouw Wix website download ontvang je een promocode waarmee je deze proefperiode kunt verlengen tot 90 dagen. Hiermee kun je dus 3 maanden lang gratis bezoekers op jouw site, anoniem en AVG-proof, monitoren.Wil je alvast weten hoe je Web-Stat kunt installeren? Hier vind je een stap-voor-stap-instructie.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page