top of page

Web-Stat toevoegen aan jouw website

Web-Stat is een hele handige tool die je overzichtelijk en visueel mooi beeld geeft van het verkeer en de activiteiten op jouw website. In onderstaande video wordt uitgelegd wat Web-Stat allemaal kan doen.

Standaard biedt Web-Stat een proefperiode van 30 dagen aan. Wanneer je het gratis e-book 7 Onmisbare tools voor jouw Wix website download ontvang je een promocode waarmee je de proefperiode kunt verlengen tot 90 dagen. Hiermee kun je 3 maanden lang gratis bezoekers op jouw site, anoniem en AVG-proof, monitoren. Ook fijn: na deze proefperiode wordt jouw Web-Stat account niet automatisch verlengd naar een betaalde premium versie.

Heb je het gratis e-book 7 Onmisbare tools voor jouw Wix website nog niet gedownload? Klik dan hier

Wil je Web-Stat gaan gebruiken? Volg dan onderstaande korte of lange instructie om de app eenvoudig te installeren.


De beknopte instructie:

  1. Voeg de app van Web-Stat toe aan jouw website via de Wix Editor. Je vindt de app in de Wix-appmarkt.

  2. Publiceer de website en ga daarna naar het Wix Dashboard -> Apps -> Web-Stat.

  3. Klik op de oranje banner om de proefperiode te upgraden naar 90 dagen met behulp van de promocode.


Web-Stat toevoegen aan jouw website

Open jouw website in de Wix Editor en klik op Apps toevoegen. Zoek vervolgens op Web-Stat, selecteer de app en klik daarna op + Toevoegen.


Volg de stappen om de app verder te installeren. Er verschijnt nu een widget op de pagina. Deze widget is straks naar keuze onzichtbaar te maken voor websitebezoekers maar zal altijd zichtbaar zijn in de Wix Editor.


Instellen

Klik op de widget en kies voor Instellingen. Onder Layout kun je ervoor kiezen de widget zichtbaar of niet zichtbaar te maken op de website. Kies je voor het tonen van de widget dan kun je onder Design de widget verder vormgeven. Settings, My Stats, Support en Upgrade kun je voor nu even overslaan.


Publiceer nu de website door rechts bovenin het scherm van de Wix Editor op Publiceren te klikken.


Verleng de proefperiode naar 90 dagen

Ga nu naar het Wix Dashboard en klik in het menu aan de linkerzijde op Apps en vervolgens op Web-Stat. Staat Web-Stat er nog niet bij, refresh de pagina dan opnieuw.


In het overzicht wat nu verschijnt kun je diverse rapportages bekijken maar omdat je de app net hebt geïnstalleerd zullen de ze nog geen data bevatten. Wel kun je hier de proefperiode verlengen naar 90 dagen.


Klik op de oranje banner bovenin het scherm, voer vervolgens de promocode in en klik op Start Premium Trial.


En verder?

Nu kan Web-Stat beginnen met het verzamelen van data. Wekelijks ontvang je een rapportage maar zelf kun je op elk gewenst moment meer inzicht krijgen door allerelei rapportages te bekijken. Kijk ook eens bij Settings om bijvoorbeeld jouw eigen IP-adres uit te sluiten en om meer of minder meldingen te ontvangen.


Wil je meer weten over Web-Stat of heb je vragen, kijk dan eens op https://www.web-stat.com/.

89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page