top of page

Maak een afspraak

Twijfel je óf ik je überhaupt kan helpen? Weet je niet zeker of je aan een half uur of een uur genoeg hebt? 

 

Stel je vraag via de chatfunctie rechts onderin. Je vraag wordt vaak binnen een paar uur beantwoordt maar altijd binnen één werkdag. Je ontvangt dan een e-mail. 

Ook vind je hier antwoord op veelgestelde vragen.

Heb je een vraag over een code of programmeren, neem dan eerst contact op.

Back To Earth.jpg

Eerste Hulp Bij Wix - 30 min. (telefonisch)

€ 34,95

Stel in 30 minuten alle vragen die je hebt. Ook handig wanneer je bijvoorbeeld even wilt sparren of tips en advies nodig hebt. 

€ 42,29 incl. BTW

Back To Earth.jpg

Eerste Hulp Bij Wix - 30 min. (videobellen)

€ 34,95

Handig als je wilt laten zien waar je tegenaan loopt. Stel in 30 minuten de vragen die je hebt en/of krijg direct tips en advies. 

Videobellen gaat via Whereby en hiervoor ontvang je een link. Een programma downloaden of een profiel aanmaken is niet nodig. 

€ 42,29 incl. BTW

Stripe.jpg

Eerste Hulp Bij Wix - 60 min. (telefonisch)

€ 54,95

Een uur de tijd om alles te vragen over jouw Wix website, SEO, het inrichten van een webshop, landingspagina en meer! Én om tips en advies te krijgen.  

€ 66,49 incl. BTW

Stripe.jpg

Eerste Hulp Bij Wix - 60 min. (videobellen)

€ 54,95

Ook hier heb je een  uur de tijd om alles te vragen en om tips en advies te krijgen. Handig wanneer je, via schermdeling, jouw website wilt doornemen.

 

Videobellen gaat via Whereby en hiervoor ontvang je een link. Een programma downloaden of een profiel aanmaken is niet nodig.   

€ 66,49 incl. BTW

Zij gingen je voor

Dank voor de snelle reacties die je altijd geeft als ik kort een vraag heb, heel fijn!

 

En als er iets grondigs aangepakt moet worden weet ik je ook te vinden :-)

- Anne Karen Bakker
Daily Life Bytes

FAQ

Handig om te weten

Wat houdt de afspraak in? Afhankelijk van de geboekte tijd heb je 30 of 60 minuten de mogelijkheid vragen te stellen. Deze vragen kunnen Wix gerelateerd zijn, maar kunnen ook gaan over de indeling van jouw website of van technisch aard zijn. Bijvoorbeeld als je wilt weten hoe je een domeinnaam koppelt aan een Wix website. In die tijd beantwoord ik al je vragen, wijs je op de mogelijkheden en/of geef liefdevolle feedback op jouw website.

Hoe zit het met annuleren of wijzigen van de afspraak? Wanneer je bent verhinderd hoor ik dat uiteraard zo snel mogelijk en maak ik graag een nieuwe afspraak met je. Tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kun je deze kosteloos annuleren of verplaatsen. Annuleer of wijzig je de afspraak binnen 24 uur, of ben je op het afgesproken tijdstip niet bereikbaar, dan kun je een nieuwe afspraak maken via deze pagina. Reeds gemaakte kosten worden niet teruggestort of verrekend met een nieuwe afspraak.

Betalen en factureren. Tijdens het boeken van de afspraak is het mogelijk direct te betalen via iDEAL, Bancontact, creditcard of Paypal. 

Wanneer het gesprek korter dan de geplande 30 minuten duurt, zal het volledige bedrag (€ 34,95 excl. BTW) worden gefactureerd. Bij een geplande afspraak van 60 minuten zal na 40 minuten het volledige bedrag (€ 54,95 excl. BTW) worden gefactureerd. Vooraf betaalde boekingen kunnen niet worden gerestitueerd.

Ik kan het werk uit handen nemen! Stel dat ondanks alle antwoorden en begeleiding je toch het idee hebt dat je het werk wilt uitbesteden, dan kan dat. Ik maak een inschatting van de uren en je ontvang een bevestiging van de uit te voeren werkzaamheden. Mijn tarief is € 40,- voor 30 minuten en € 65,- per uur, excl. BTW. Voor werkzaamheden waarbij Velo by Wix gebruikt wordt en/of programmeren nodig is, is het uurtarief € 99,- per uur.

Is jouw vraag nog niet beantwoordt? Neem gerust contact op via de chatfunctie of het contactformulier.

bottom of page