top of page

Een premiumplan van Wix: Connect Domain

Bijgewerkt op: 20 jan. 2019


Hulp nodig bij Wix website?

Een website maken en online zetten met Wix is gratis. Maar zoals bij elke moderne 'gratis' dienst, product of service zitten daar haken en ogen aan. In deze serie blogposts vertel ik je wat je (niet) krijgt bij een gratis website van Wix en ik vertel je wat de voordelen zijn van een premium (lees; betaalde) website van Wix.


In dit artikel vertel ik welke kosten Wix rekent voor het goedkoopste premiumplan en welke voor- en nadelen dit heeft.


In deel 1 van deze serie heb ik verteld wat je wel én niet krijgt wanneer je kiest voor een gratis website van Wix. Zeker wanneer je jouw onderneming het wereldwijde web in wilt sturen ontkom je er niet aan om een premiumpakket af te nemen.


Connect Domain - € 49,- p/jr

Het eerste premiumplan die Wix aanbiedt is ook het voordeligste, naast de gratis variant. Wanneer je kiest voor het premiumplan Connect Domain krijg je dezelfde bandbreedte en opslag als bij de gratis versie van Wix. Ook zijn de subtiele advertenties van Wix nog zichtbaar. Het grote verschil tussen de gratis versie en dit premiumplan is dat je nu wél de mogelijkheid hebt om jouw eigen gekozen en geregistreerde domeinnaam te koppelen aan jouw website. Dus geen www.naamwixaccount.wixsite.com/naamwebsite maar simpelweg www.naamwebsite.nl of .eu of .amsterdam. Je hebt hierin alle vrijheid.

Wix Connect Domain premiumplan | Eerste Hulp Bij Wix
Wix Connect Domain premiumplan

Een ander voordeel ten opzichte van de gratis versie is dat je een beroep kunt doen op de supportdesk van Wix. Let wel op; deze supportdesk is alleen in het Engels beschikbaar.


Connect Domain is geschikt voor websites met weinig foto's en andere bestanden vanwege de beperkte opslagruimte. Ook wanneer je geen honderden bezoekers per dag verwacht op jouw website is dit premiumplan voldoende vanwege de beperkte bandbreedte.


Als laatste, en dit geldt voor elke website gemaakt met Wix, ongeachte het premiumplan; jouw website wordt gehost bij Wix. Zij zorgen ervoor dat jouw website in de lucht komt en blijft. Deze service hoef je dus niet af te nemen bij een derde partij.


De kosten voor Connect Domain zijn € 7,- per maand of € 4,50 wanneer je een jaarabonnement neemt t.w.v. € 54,-. Het is ook mogelijk om een abonnement voor twee jaar af te sluiten. De kosten bedragen dan € 4,- per maand en je betaald dan in één keer € 96,-. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW.


Wil je jouw bruiloft op een andere manier aankondigen dan via een trouwkaart, of organiseer je een klein evenement of lokaal festival dan is Connect Domain een voordelig premiumplan. Je kunt dan een eigen domeinnaam kiezen en maandelijks opzeggen (niet mogelijk bij een 1- of 2-jarig abonnement). En maak je gebruik van één van de templates van Wix dan heb je in no-time een sprankelende website online!


Benieuwd wat de voor- en nadelen zijn van de overige pakketten?

  • In dit artikel alles over het goedkoopste premiumplan van Wix, Connect Domain.

  • Hier kun je alles lezen over het Combo premiumplan van Wix.

  • Binnenkort verschijnt er ook een artikel over het Unlimited premiumplan.

801 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page