top of page

Maak binnen 10 minuten een gratis website met Wix ADI

Bijgewerkt op: 20 jan. 2019

Met Wix kun je in een handomdraai een website maken aan de hand van één van de honderden templates. Maar Wix heeft een hele handige truc om supersnel een unieke website te ontwerpen: Wix ADI.

Met behulp van Artificial Intelligence wordt er aan de hand van een aantal vragen een website voor je ontworpen. En is dit ontwerp niet helemaal naar je zin? Dan heb je alle vrijheid dit aan te passen. Wil je de hele website aanpassen of een onderdeel? Het kan allemaal!


Wix ADI is op het moment van schrijven (nog) niet beschikbaar in het Nederlands maar werkt wel in combinatie met een Nederlands Wix account.

Laat Wix ADI jouw nieuwe website ontwerpen! Beantwoord een aantal vragen zoals het type bedrijf, de onderdelen die je wilt toevoegen (blog, boekingstool, webshop, etc.), vul contactgegevens in en kies een style die je het meeste aanspreekt. Vervolgens gaat Wix ADI voor je aan de slag.


Wix ADI maakt de indeling, vult de website met afbeeldingen en plaatst tekstvakken. Één van de weinige dingen die nog gedaan moeten worden is de tekst aanpassen. En Wix zou Wix niet zijn als ze je daarna stap voor stap meenemen in het online brengen van jouw nieuwe website. Inclusief het koppelen van een domeinnaam en aanmelden bij Google.


Maak binnen 10 minuten een geweldige website met Wix ADI. Probeer het hier uit!

111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page