top of page

Eerste Hulp Bij Wix. Bereik meer met jouw Wix website!

Bijgewerkt op: 16 dec. 2018

Met Wix kun je heel gemakkelijk (en gratis!) zelf een website maken. Je kiest één van de honderden templates of je begint vanaf scratch. Je vervangt misschien wat afbeeldingen, schrijft nieuwe teksten, doorloopt het stappenplan van Wix en Google en klaar!


hulp bij wix website

Maar soms ontbreekt het je even aan inspiratie, of je twijfelt over de indeling van jouw website. Óf je hebt er geen tijd meer voor.


Er zijn allerlei redenen te bedenken waardoor je even niet verder kunt met het ontwerpen van jouw website. Misschien wil je alleen maar met iemand overleggen voor advies of om feedback te krijgen. En als je er echt geen tijd meer voor hebt of je komt er nog steeds niet uit, dan wil je het kunnen uitbesteden.


Eerste Hulp Bij Wix is ontstaan vanuit deze behoefte. Want een website ontwerpen is één ding, een website online zetten die ook nog eens aantrekkelijk en professioneel oogt, bezoekers aantrekt en van een bezoeker een klant maakt is iets héél anders.


Naast een blog met een groeiend aantal artikelen met tips en informatie kun je via de website van Eerste Hulp Bij Wix ook een afspraak inplannen. Tijdens deze afspraak kun je allerhande vragen stellen aan een gecertificeerde Wix Expert en ontvang je advies of feedback over jouw website. Na dit gesprek, en met de juiste actie's, maak je jouw Wix website tot een succes!


Alles begint met een geweldige website van Wix. En zit je even vast? Dan helpt Eerste Hulp Bij Wix jou verder!

Mijn naam is Michiel van Eeuwijk, gecertificeerd Wix Expert, en met Eerste Hulp Bij Wix help ik ondernemers die zelf al een start gemaakt hebben met een Wix website. Mijn doel is dat jouw website alleen maar beter wordt en dat de uitstraling van jouw onderneming hierdoor nog professioneler oogt en je meer klanten zult krijgen via jouw website.


Alles begint met een geweldige website van Wix. En zit je even vast? Dan helpt Eerste Hulp Bij Wix jou verder!

hulp wix website

Ben je benieuwd wat ik voor je kan beteken? Stel je vraag via chat (rechts onderin) of het contactformulier.


Heb je een Wix website en wil je er alles uit halen? Boek dan nu online een afspraak.


Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en meer uit jouw Wix website halen, abonneer je dan op de nieuwsbrief.

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page