top of page

Wix en Bancontact, is dat mogelijk? - update dec. 2021


Wix en Bancontact, is dat mogelijk?

Bancontact is het equivalent van de Nederlandse online betalingsmogelijkheid iDeal.


Het is dé Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen en mede door het hoge aantal gebruikers een vertrouwde naam in België. 

UPDATE DECEMBER 2021 -

Inmiddels is het óók mogelijk om Bancontact aan te bieden via betaalprovider Mollie. Lees hier meer over. Via Mollie is het ook mogelijk om zowel iDEAL als Bancontact aan te bieden.

 

Helaas is het nog niet mogelijk om via jouw Wix website Bancontact-betalingen te accepteren. Maar je kunt wel een handje helpen om dit mogelijk te maken! Plus onderaan het artikel lees je welke alternatieve online betalingsmogelijkheid je wél kunt activeren.


Hoe meer Wix gebruikers aangeven interesse te hebben, des te eerder Wix deze feature gaat toevoegen!

Klik op onderstaande link en geef aan dat je graag wilt dat Wix het mogelijk maakt via Bancontact te betalen, door op de button Vote for this feature te klikken. Hoe meer Wix-gebruikers aangeven interesse te hebben, des te eerder Wix deze feature gaat toevoegen.


Stem mee om betalen via Bancontact op jouw Wix website mogelijk te maken!

Als je al een account bij Wix hebt dan ontvang je een e-mail wanneer Bancontact als payment provider is toegevoegd. Heb je geen account, houdt dan deze website in de gaten!


Klik op deze link en stem mee:

https://support.wix.com/en/article/request-using-bancontact-as-a-payment-provider


Dank je wel!


Dit is er wél mogelijk:

Uiteraard kun je wel creditcards en iDeal instellen als betalingsmogelijkheid. Maar daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om Sofort als betalingsmogelijkheid te activeren. Sofort is vooral in Duitsland ontzettend populair, net als iDeal dat is in Nederland en Bancontact in België, maar is ook een opkomende online betaalmethode in andere Europese landen waaronder België.

Dus wil je jouw websitebezoekers een prima alternatief kunnen bieden voor het ontbreken van Bancontact, activeer dan Sofort als online betalingsmogelijkheid.

3.076 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page