top of page

Ascend by Wix, wat is het en wat kun je ermee?

Bijgewerkt op: 24 aug. 2020

Om direct het antwoord op die vraag te geven: Ascend by Wix is een alles-in-één zakelijke oplossing en je kunt er heel veel mee! Ik weet het, nogal een brede uitleg van een product. Daarom leg ik in dit artikel uit wát je ermee kunt doen.


Om eerst een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden van Ascend by Wix is onderstaande video het bekijken waard.

Je kunt Ascend by Wix dus zien als jouw startpunt van alles wat draait om jouw website, websitebezoekers, klanten én marketing. Je beheert onder andere vanuit jouw Wix Dashboard de contacten met websitebezoekers via chat, je e-mailt met (potentiële) klanten via Inbox en je stelt automatische e-mails in, bijvoorbeeld wanneer iemand zich heeft ingeschreven op jouw nieuwsbrief en je wilt ze een freebie toesturen. Maar je kunt ook facturen versturen, offertes opmaken, social media posts creëren én taken en herinneringen instellen voor jezelf.


Hieronder vind je een overzicht van de vele mogelijkheden van Ascend by Wix:

Ascend by Wix | Eerste Hulp Bij Wix

Ascend by Wix | Eerste Hulp Bij Wix
Ascend by Wix is niet inbegrepen bij het premiumplan die je afsluit wanneer je een Wix website online wilt plaatsen.

Bijna alle bovengenoemde tools vind je standaard terug in het dashboard van jouw Wix website. Maar wil je zonder beperkingen gebruik kunnen maken van Ascend by Wix dan is een upgrade vereist. Ascend by Wix is namelijk niet inbegrepen bij het premiumplan die je afsluit wanneer je een Wix website online wilt plaatsen.


Voor een upgrade van Ascend by Wix heb je de keuze uit drie mogelijkheden:

  • Ascend Basis voor € 120, - per jaar of € 12,- per maand;

  • Ascend Professional voor € 288, - per jaar of € 29,- per maand;

  • Ascend Unlimited voor € 588, - per jaar of € 59,- per maand;

Voor een overzicht van de inhoud van deze pakketten verwijs ik je graag naar deze pagina. Wix hanteert een 14 dagen geld-terug-garantie waardoor het mogelijk is om Ascend by Wix kosteloos uit te proberen.


En net als bij de premiumplannen van Wix is ook Ascend by Wix af en toe in de aanbieding. En omdat Ascend by Wix volop in ontwikkeling is worden er regelmatig nieuwe onderdelen toevoegt. Log dus regelmatig in op jouw Wix account voor de laatste aanbiedingen en toevoegingen.


Heb je vragen over Ascend by Wix die niet in dit artikel zijn beantwoord, stel ze hieronder of via de chat rechts onderin.


662 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page