Stel hier je vraag

Maak een afspraak

Plan vandaag nog een afspraak in.

Wat houdt de afspraak in? Afhankelijk van de geboekte tijd heb je 30 of 60 minuten de mogelijkheid vragen te stellen. Deze vragen kunnen Wix gerelateerd zijn, maar kunnen ook gaan over het indelen van jouw website of van technisch aard zijn. Bijvoorbeeld als je wilt weten hoe je een domeinnaam koppelt aan een Wix website. In die tijd beantwoord ik al je vragen, wijs je op de mogelijkheden en/of geef liefdevolle feedback op jouw website.

Geef bij het maken van de afspraak alvast zo duidelijk mogelijk aan wat je wilt bespreken. En wanneer je die al hebt, vermeld dan de (tijdelijke) URL van de website. Dat kan de URL zijn van jouw domeinnaam wanneer de website al is gekoppeld, maar dat kan ook de tijdelijke URL zijn die meestal zo is opgebouwd; 

<wixaccountnaam>.wixsite.com/<naamwebsite>.

Hoe zit het met annuleren, wijzigen en factureren? Wanneer je bent verhindert hoor ik dat uiteraard zo snel mogelijk en maak ik graag een nieuwe afspraak. Na het telefoongesprek ontvang je een factuur welke binnen 5 werkdagen kan worden voldaan. Of je betaald direct via iDeal of met creditcard wanneer je de afspraak boekt.  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Wanneer het gesprek minder dan de geplande 30 minuten duurt zal het volledige bedrag (€ 29,95 excl. BTW) worden gefactureerd. Bij een geplande afspraak van 60 minuten zal na 40 minuten het volledige bedrag (€ 49,95 excl. BTW) worden gefactureerd. Duurt het gesprek korter dan 40 minuten dan zal ik slechts het eerste half uur factureren. Vooraf betaalde boekingen kunnen niet worden gerestitueerd.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent een afspraak te boeken op de dagen en tijden die nog beschikbaar zijn, vul dan het contactformulier in en laat weten wanneer je zou willen afspreken.

Ik kan het werk uit handen nemen! Stel dat ondanks alle antwoorden en begeleiding je toch het idee hebt dat je het werk wilt uitbesteden, dan kan dat. Ik maak een inschatting van de uren en je ontvang een bevestiging van de uit te voeren werkzaamheden. Mijn tarief is € 35,- voor 30 minuten en € 60,- per uur, excl. BTW. Voor werkzaamheden waarbij Wix Corvid gebruikt wordt en/of programmeren nodig is, is het uurtarief € 85,- per uur.

 

© 2021 | Proudly created byMichiel

  • Facebook Eerste Hulp bij Wix
2018 Wix Expert Badge #6.png